Monday 29 April 2013

Casio Protrek PRG-130-7DVR

 
Bu saat dağcılık yapanlar için, saatini hor kullananlar için ve kaliteli djital saat arayanlar için güzel bir tercih.
 Protrek modellerinin barometre, termometre, altimetre ve pusula özellikleri bulunuyor. Bu saatte de tüm bu özellikler var. Bu özelliklerinden ve saatin diğer özelliklerinden kısaca bahsedeceğim.

Saatin bu sensörleri kesin değerler vermiyor. bunlar tahmini değerlerdir. Siz de havadurumu bilgilerinizi kullanarak bu değerler ile havadurumunu yüksek oranda tahmin edebiliyorsunuz

5 alarmı, gerisayım, knorometre, dünyasaatleri özellikleri var. Saati yüzünüze çevirdiğinizde(yere dik durduğunda) ışığı otomatik yanıyor. Ekranın üst bölümünce grafik kısmı var. Burada basıncın gün içinde değişimini görebiliyorsunuz.

Güneş enerjisi ile şarz oluyor. Saatin en altında şarzın ne kadar kaldığını görebiliyorsunuz. Günlük işinizi yaparken saatiniz yeteri kadar şarz oluyor.



O kadar sağlam ki iki sene havuza duşa girerek hor kullanıldığı halde saat gayet sağlam ve sorunsuz. Camı çok zor çiziliyor. Birlikte banyo yapabilirsiniz. Denize girebilirsiniz. Hiçbirşey olmuyor.

Saati ikinci el 300 liraya bulmanız mümkün.

Saatin modeli aynı zamanda Protrek Pathfinder Riranium PRW-1500T-7VER yada PAW-1500T-7V diye de geçiyor. Hepsi aynı saattir.

No comments:

Post a Comment